Nieuws

4IP Solutions wint Aruba Edge Connect – SD Wan Partner of the Year 2022

14-03-2023 Terri Leeijen

Elk jaar reikt HPE Aruba (Hewlett Packard Enterprise) de Aruba Partner Awards uit aan hun resellers, distributeurs en integrators. Bij de awards worden diverse categorieën toegekend waarbij in elke categorie een partner wordt gekozen. Recent zijn de awards geweest voor het afgelopen jaar (2022).

4IP Solutions is inmiddels alweer 13 jaar partner van HPE Aruba. De laatste jaren hebben we daarnaast ook de Gold Partner status. Onze focus is altijd op het volledige HPE Aruba enterprise portfolio gericht, wat de nodige inspanningen van onze consultants vraagt. Vanuit die basis zijn we ook al jaren gecertificeerd voor het Partner Branded Support programma waarin ons ServiceCenter een belangrijke rol vervult.

HPE Aruba Networking Edge Connect – SD WAN
Afgelopen week was de uitreiking van de awards. We waren dan ook super blij en trots toen we tijdens de uitreiking te horen kregen dat 4IP Solutions de award voor Aruba ESP Partner of 2022 (SD Wan Partner) in handen mocht nemen.

Mike van Leeuwen van Aruba HPE over het toekennen van de award: “4IP is al jaren een zéér gewaardeerde partner in ons partner kanaal. Kennis en dienstverlening over de volledige breedte van het Aruba portfolio is waar het om gaat! Edge Connect Partner of the Year is dan ook volledig te begrijpen kijkende naar de succesvolle projecten met SD-Branch oplossingen vorig jaar en als één van de early adaptors in de Aruba SD-WAN oplossingen.”

We zijn enorm trots op onze mensen die zich inzetten en ons als 4IP Solutions dagelijks op de kaart zetten.

4IP Partner Awards 2022
Op de foto van links naar rechts:

Erwin van Houts (4IP), Vincent Adolfs (HPE) en Wilbert van Beek (Ictivity)

Meer Ictivity nieuws