Nieuws

4IP Solutions wint Aruba ESP Partner Award 2021!

12-04-2022 4IP

Jaarlijks reikt HPE Aruba (Hewlett Packard Enterprise) de Aruba Partner Awards uit aan hun resellers, distributeurs en integrators. De awards kennen diverse categorieën waarbij bij in elke categorie een partner wordt gekozen. Zo ook dit jaar.

4IP Solutions is alweer bijna 12 jaar partner van HPE Aruba waarvan de laatste jaren als Gold Partner. Onze focus is altijd op het volledige HPE Aruba enterprise portfolio gericht, wat de nodige inspanningen van onze consultants vraagt. Vanuit die basis zijn we ook al jaren gecertificeerd voor het Partner Branded Support programma waarin ons ServiceCenter een belangrijke rol vervult. Vorig jaar hebben we ons verder ontwikkeld door de certificering als HPE Aruba MSP partner af te ronden waarna we onze eerste ‘Network as a Service’ klanten realiseerde. Dit is niet onopgemerkt gebleken toen we de nominatie mochten ontvangen voor de HPE Aruba ESP partner 2021 award.

Edge Services Platform
Afgelopen week was het zo ver: de uitreiking van de awards! Blij en trots waren we toen we tijdens de uitreiking te horen kregen dat 4IP Solutions de award voor Aruba ESP Partner of 2021 in handen mocht nemen.

Mike van Leeuwen van Aruba HPE over het toekennen van de award: “4IP is al jaren een zéér gewaardeerde partner in ons partner kanaal. Kennis en dienstverlening staan continu centraal, en ze zijn al jaren de stille motor achter meerdere partners met hun dienstverlening. Aruba ESP (Edge Services Platform) gaat om acceleratie van de digitale transformatie van de klant via een enkele, cloud-native architectuur. Hierbij is het cruciaal het volledige plaatje te kunnen overbrengen en laten zien bij de klanten, en 4IP doet dit al jaren en kan dit als de beste!”

We zijn enorm trots op onze mensen die ons als 4IP Solutions dagelijks op de kaart zetten.

Aruba Partner Awards 2021
Op de foto van links naar rechts:
Willem Jan Dees (HPE), Erwin van Houts (4IP), Mike van Leeuwen (HPE) en David van den Berg (HPE)

Meer Ictivity nieuws