Over ons

4IP maakt complexe nieuwe technologieën eenvoudig. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van netwerken en IP communicatie. Zowel de netwerken on premise (het bedrade LAN, wifi en het datacenternetwerk) als de connectivity naar de buitenwereld (het WAN). Wij zijn de ‘wegenbouwers’ van de ICT-markt. Wij zorgen ervoor dat iedere gebruiker op ieder moment over de verbinding beschikt die hij nodig heeft.

Verantwoordelijk, transparant en mensgericht
4IP is verantwoordelijk, transparant en mensgericht. Op deze drie factoren mag de klant ons altijd afrekenen. We houden klanten tevreden door het geven van goed advies en door bij de uitvoering van een project de regie stevig in handen te nemen. Wij gaan daarbij altijd voor de optimale prijs/kwaliteitverhouding. Natuurlijk nemen wij de kosten in ogenschouw, maar omdat wij geen financieel belang hebben bij de verkoop van hardware kunnen wij ook adviseren een bepaalde investering niet te doen. Bijvoorbeeld omdat het beschikbare budget tekort schiet om de benodigde kwaliteit te halen. En aan de andere kant behoeden we klanten voor oversizing van het netwerk. Waar leveranciers belang hebben bij de verkoop van zo veel mogelijk accesspoints of zo duur mogelijke routers en switches, kijken wij naar de daadwerkelijke behoeften van een organisatie.

Medewerkers zijn ons kapitaal
Als kennishuis hebben wij maar één belangrijke asset: onze medewerkers. Talentontwikkeling staat hoog in ons vaandel. Wij investeren veel in opleiding en training. Wij weten dat het mes aan twee kanten snijdt. Enerzijds zijn hoog opgeleide medewerkers van grotere waarde voor de klant. De succeskans van projecten is groter als medewerkers hoog zijn opgeleid. Anderzijds houden wij onze medewerkers daardoor lang vast. Zij weten dat ze vrijwel nergens anders de kans krijgen zoveel te leren. Dat is ook waarom wij in staat zijn alleen de allerbeste techneuten aan ons te binden.

Onafhankelijk
4IP levert geen hard- of software, op dat gebied werken wij samen met partners. Wij zijn een kennishuis. Dat betekent dat wij geen marge maken op het doorverkopen van producten, wij zijn voor ons voortbestaan volledig afhankelijk van tevreden klanten.

Advies op maat

Meer weten over onze aanpak?

Contact