Nieuws

4IP Solutions benoemt Leon van den Bogaert als General Manager

14-07-2023 Terri Leeijen

Leon van den Bogaert

Leon van den Bogaert (55) is aangesteld als General Manager van netwerkspecialist 4IP Solutions, onderdeel van IT-serviceverlener Ictivity. Van den Bogaert is sinds 1 juni verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en verdere groei van de organisatie, die ervoor zorgt dat organisaties over een moderne en veilige netwerkinfrastructuur beschikken. Daarnaast is het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe proposities op het gebied van netwerken en IP communicatie ook een van de pijlers waar hij zich in deze functie op gaat richten.

Bruggen bouwen en innoveren
Van den Bogaert heeft zijn sporen verdiend binnen de IT-sector. Hij begon zijn carrière in 1995 als SAP-consultant en heeft sindsdien diverse managementrollen bij verschillende organisaties bekleed, met name binnen het applicatiedomein. De afgelopen dertien jaar was Van den Bogaert werkzaam bij solution provider Ctac. Hier heeft hij een clouddivisie gebouwd en aangestuurd. Deze ervaring, waarin hij zijn technische achtergrond combineerde met het sturen van een team enerzijds en het vernieuwen van de dienstverlening anderzijds, neemt hij mee in zijn nieuwe rol bij 4IP Solutions.

Van den Bogaert over zijn nieuwe aanstelling: “4IP Solutions is een no-nonsens bedrijf met een goed verhaal en een warme cultuur. Ik ben enorm onder de indruk van de hoeveelheid kennis en kunde die ik hier aantref. Vanaf de eerste kennismaking werd ik gelijk getriggerd door hoe de mens centraal staat binnen de dienstverlening en de organisatie zelf. Dat is ook hoe het hoort: IT is er voor de gebruiker en niet andersom. Uiteindelijk is alles wat we doen ter ondersteuning van de eindgebruiker en is IT geen doel op zich. Ik kijk ernaar uit om zowel binnen het team van 4IP Solutions als binnen Ictivity, samen op te trekken. Om zo klanten mooiere en completere oplossingen te bieden en hen nog beter te kunnen ondersteunen.”

Wilbert van Beek, directeur van Ictivity: “Ik ben enorm blij met de komst van Leon. Hij is de juiste persoon om de dienstverlening van 4IP Solutions naar een hoger niveau te tillen. Zijn visie wat betreft het centraal zetten van de gebruiker sluit perfect aan bij die van ons. Met zijn ruime management ervaring in de ICT en zijn frisse kijk op nieuwe kansen ben ik ervan overtuigd dat hij mooie nieuwe proposities in de markt gaat zetten en daarmee onze klanten en het 4IP team vooruit gaat brengen.”

Meer Ictivity nieuws