4Care

Het 4Care concept van 4IP biedt je de mogelijkheid om exclusieve kennis bereikbaar te maken voor de ICT afdeling. Doordat de specialisten van 4IP zich maximaal inleven in de netwerksituatie, wordt hier het maximale rendement behaald. 4Care kent verschillende vormen van calamiteitendekking, waardoor je kunt rekenen op specialistische ondersteuning op de momenten dat dit nodig is. 4IP zorgt voor de exclusieve kennis, die door eigen medewerkers te weinig kan worden toegepast.

Sparring
Met sparringssessies biedt 4Care je de mogelijkheid om alle vraagstukken die de netwerkinfrastructuur aangaan, onder de aandacht te brengen bij specialisten. Of het nu gaat om investeringsvraagstukken, het maken van technische keuzes, of de (her-)inrichting van een netwerkinfrastructuur, wij bieden je hierbij een helpende hand om tot een goede oplossing te komen.

Support
Naast de sparringssessies bieden wij de expertise om praktische vraagstukken op te pakken die door eigen medewerkers als lastig worden ervaren. Deze vraagstukken kunnen betrekking hebben op alle facetten van een netwerkinfrastructuur, zoals routing, switching, firewalling, content scanning, enzovoorts.

De voordelen
– Expertise op maat
– Pro-actief beheer en probleemsignalering
– Vaste contactpersonen
– Eenvoudig te begroten door 4Care puntensysteem
– Ontzorgen door de mogelijkheid tot calamiteitendekking

Mark van der Wijst
Meer weten?

Mark van der Wijst, 4IP Solutions

Stuur een e-mail