Vacature

Trainee Netwerk Engineer

Heb jij recent jouw MBO ICT 4 of HBO ICT opleiding afgerond en heb je bovenmatige interesse in netwerk en security? Dan hebben we een interessante mogelijkheid als Trainee Netwerk Engineer binnen 4IP.

Wij zoeken
Als Trainee Netwerk Engineer ga je het wereldje van netwerk & security beter leren kennen. Wij gaan je opleiden tot een volwaardige netwerk specialist. Je gaat product trainingen volgen van oa. Aruba, Cisco Meraki en Fortinet. Daarnaast ga je meteen in de praktijk aan de slag met het ondersteunen van onze klanten met hun netwerk gerelateerde vragen. Daarbij zul je intensief worden begeleid door meer ervaren collega’s. Ook het behalen van officiële certificeringen behoord tot de mogelijkheden. Samen met je teamleider werk je aan je professionele en persoonlijke doelen en kun je snel doorontwikkelen.

Dit neem jij mee?
* Een afgeronde Mbo / Hbo ICT opleiding
* Flexibiliteit als het gaat om werken in een dynamische omgeving
* De drive om je carrière op het gebied van netwerk en security een boost te geven
* Enthousiasme om je kennis en vaardigheden verder te vergroten en te verbeteren

Over 4IP
4IP is een kleine, informele organisatie binnen Ictivity. Met een hecht team van 20 medewerkers maken wij ons hard om onze klanten optimaal te bedienen. Wij zijn de ‘wegenbouwers’ van de ICT-markt. Wij zorgen ervoor dat iedere gebruiker op ieder moment over de verbinding beschikt die hij nodig heeft. Als je bij 4IP komt werken ga je aan de slag bij een persoonlijk betrokken organisatie! Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. In ons eigen opleidings/trainingscentrum is het mogelijk om je kennis en skills te verbeteren en certificaten te behalen. Dat maakt dat je snel kunt groeien!

Wat bieden wij?
• Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Laptop en telefoon, mogelijkheid om af te stemmen op eigen wensen
• 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen
• Jaarlijks flexbudget (ruime keuze om te besteden)
• Werken met de nieuwste technieken
• Volgen van kennissessies intern
• Informele werksfeer, vrijdagmiddag borrels, jaarlijkse uitjes en teamactiviteiten
• Werken binnen een no-nonsense cultuur
• Innovatie, slim werken en vooral veel plezier!
• Werken bij een persoonlijk betrokken organisatie
• Eigen opleidingscentrum, ook voor afname examens

Ben je enthousiast geworden en zou je graag eens met ons in gesprek willen? Dan komen we graag met je in contact! Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin van Houts ( General Manager 4IP) of Erik Derijks (Corporate Recruiter) op 088-4284888.

Ik wil graag solliciteren naar deze functie

Sollicitatieformulier
Maximale uploadgrootte: 134.22MB
4IP verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om je sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We verwijderen persoonsgegevens in elk geval na afloop van de onder het toepasselijk recht geldende maximale bewaartermijn. Je kunt 4IP op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen, of de toestemming in te trekken. Tevens heb je het recht op inzage en correctie van jouw gegevens. Meer informatie vind je in de Privacy Statement van 4IP.