Ictivity richt zich op vrijwel dezelfde doelgroep als Scholten Awater. Door gezamenlijk op te trekken en verantwoording te dragen voor projecten, profiteren klanten van de expertise van beide ondernemingen. Dit uit zich in een efficiënte projectaanpak, coördinatie en communicatie.

sa-210x120“Scholten Awater en Ictivity werken al vele jaren succesvol samen. Dit komt omdat de activiteiten van onze beide bedrijven perfect op elkaar aansluiten. Ictivity is gespecialiseerd in advisering, implementatie en beheer van ICT infrastructuren. SA is gespecialiseerd in de aanschaf, logistieke en onderhoud van ICT infrastructuren. Samen met de specialisten van Ictivity zorgen wij ervoor dat de klant een innovatieve ICT oplossing compleet werkend opgeleverd krijgt. En dat binnen de afgesproken tijd en het budget. Klanten ervaren onze samenwerking als versterkend, zij krijgen de beste oplossing geleverd en geïmplementeerd door twee specialisten in hun vakgebied, waarbij het belang van een goed werkende ICT oplossing altijd voorop staat. Scholten Awater noemt dat Shared Value. Ictivity is voor Scholten Awater een perfecte Shared Value Partner waarmee wij in de praktijk zeer succesvol samenwerken”

Luuk Slaats
Commercieel Directeur Scholten Awater

Over Scholten Awater
Scholten Awater (SA) is totaalleverancier van hardware en ICT diensten, en is gespecialiseerd in het complete proces van kantoorautomatisering. SA verkoopt producten van internationale merken, verdeeld over een aantal productgroepen, zoals Werkplek, Servers & Storage en Networking. Bij alle activiteiten wordt gestreefd naar standaardisatie, schaalvoordeel, efficiency en beheersbaarheid. SA richt zich op de grote en middelgrote overheidsorganisaties en de grootzakelijke markt met meer dan 100 werkplekken.

Kenmerken dienstverlening:

  • Grootste assortiment A-merk ICT producten
  • Scherpe levertijden en prijzen
  • Eén aanspreekpunt voor uw complete ICT omgeving
  • Alle mogelijke IT-diensten op het gebied van technisch ontwerp, life cycle management, inkoopmanagement, financiële diensten, logistieke & technische diensten en garantie & onderhoud
  • Eigen logistiek en servicedienst
  • Intensieve partnerships met onder andere Cisco, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Microsoft en Samsung
  • Slimme samenwerkingen met beheer- en integratiepartners