Bechtle“De samenwerking met Ictivity zou je kunnen vergelijken met een estafette, waar onze dienstverlening ophoudt vult Ictivity ons aan: zodat we succesvol de finish bereiken.”

Jean-Paul Bierens, Algemeen Directeur
Bechtle direct: uw sterke ICT partner. Vandaag en morgen.

Over Bechtle
Bechtle direct staat voor online bestelgemak via uw gepersonaliseerde webshop “bios®“. Versterkt door uw vaste, gecertificeerde accountmanager die u ondersteunt bij uw ICT vraagstukken. Daarnaast betekent onze toegang tot de Europese voorraden, met vestigingen in 13 Europese landen, dat het door u gezochte product er altijd bij zit.

U krijgt dus het beste van twee werelden:

  • De beste prijs plus de snelheid en efficiëntie van e-procurement
  • Gecombineerd met het gemak van een betrokken en persoonlijke gesprekspartner, die met u meedenkt in de oplossingen van uw ICT uitdagingen

We richten ons op de Publieke Sector, Enterprise Accounts en de Mid Market, maar ook op specialismes zoals: software, server, storage, networking en bijvoorbeeld security. Voor elk van deze unieke doelgroepen hebben we een speciale afdeling voor u ingericht, zo wordt u altijd door de juiste accountmanager of specialist geholpen.

Wij zijn graag de spin in het web die u helpt uw ICT inkoopproces te verlichten, u kunt ons bereiken via telefoonnummer: 040-2509000.