Microsoft Customer Immersion Experience (CIE)In deze workshop delen we samen met Microsoft onze visie op de werkplek van de toekomst en laten we je zelf ervaren hoe je de dagelijkse werkzaamheden van je gebruikers eenvoudiger en overzichtelijker maakt. Dit doen wij niet door je te vermoeien met presentaties en video’s. Je krijgt Omnia Workspace en Office 365 tot je beschikking en ervaart zelf het gemak van deze oplossing. Op deze manier ervaar je het gemak van de allerlaatste Microsoft-oplossingen en krijg je inzicht in hoe je zelf, je team én de organisatie slimmer en efficiënter kunnen (samen)werken. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence worden verschillende scenario’s tot leven gebracht. En we laten je zien hoe je je bestaande informatie-omgeving kunt integreren.

Experts van Ictivity nemen je mee in de mogelijkheden en de productiviteitsoplossingen in Omnia. Je kunt zelf van tevoren aangeven welke scenario’s voor jouw organisatie relevant zijn en hier zullen we dan dieper op in gaan. Hierbij kun je denken aan medewerkers die vaak onderweg zijn en voor wie mobiliteit belangrijk is of een antwoord op de vraag hoe je belangrijke informatie real-time en op een grafisch eenvoudige manier bij je gebruikers krijgt.

Voor wie
De Microsoft CIE- sessie is geen technische sessie en wij raden je dan ook aan verschillende mensen met verschillende rollen binnen je organisatie mee te nemen naar deze workshop. Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen. Aan de hand van een korte intake stellen we een fictieve organisatie samen waar je tijdens de workshop onderdeel van uitmaakt en waar alle rollen in vertegenwoordigd zijn. We stellen een centrale case met gefingeerde data samen waar je mee aan de slag kunt. Er zijn verschillende varianten mogelijk met betrekking tot de samenstelling van de deelnemersgroep voor deze sessie; informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat levert het op

  • Deze kosteloze inspiratie sessie geeft je inzicht in de mogelijkheden van Omnia Workspace voor jouw organisatie;
  • Je krijgt een beter inzicht in wat je organisatie nodig heeft om productiever en efficiënter samen te werken;
  • Je kunt zelf kiezen welk thema belangrijk is om te behandelen, zoals productiviteit, samenwerken of Business Intelligence;
  • Je krijgt de gelegenheid om draagvlak voor innovatie binnen je organisatie te creëren.

Wanneer
Er staan CIE sessies gepland op de volgende tijdstippen:

  • Donderdag 2 november, 13.00 – 16.30
  • Vrijdag 8 december, 09.00 – 12.30

Liever een andere datum? Neem contact met ons op!

Aanmelden