De zorgsector ondergaat een digitale transformatie. Daardoor staat iedereen, van het management tot de zorgverlener, voor een flinke uitdaging. Spannende, maar ook onzekere tijden. We gaan dan ook graag op 31 oktober met je in gesprek over deze uitdagingen. We willen je in de gelegenheid stellen om te discussiëren over thema’s als robotisering, digitalisering en andere vergaande ICT-ontwikkelingen. Wat kunnen we als collega’s uit het veld van elkaar leren?

Tijdens deze inspiratiesessie delen we ook het antwoord op de vraag: zijn ICT-voorzieningen in de zorg een veroorzaker van kopzorgen of juist een goedwerkend medicijn? Dit thema staat centraal in het onderzoek dat Ictivity heeft uitgevoerd onder meer dan 500 professionals in de zorg. Door middel van facts en figures bekijken we de verschillen tussen de sectoren en functies.

Want is de zorgverlener wel klaar voor alle ontwikkelingen? En hoe ziet het management dat? En welke sector is verder als het gaat om cliëntgerichtheid communiceren? Is dat de GGZ? De jeugdzorg? Of misschien een hele andere sector? Kortom: een interessante sessie, waar je veel kennis, ideeën en inspiratie uit gaat halen!

Ruud Koolen spreker op inspiratiesessie Ictivity - ICT voorzieningen in de zorgDe ochtend zal geleid worden door Ruud Koolen. Ruud heeft als uitgever van Lucide, Skipr, Zorgvisie en Zorgvisie ICT een actuele en vernieuwende kijk op de zorgvraagstukken van vandaag en zal met zijn prikkelende stellingen de discussie met ons aangaan. We sluiten de sessie af met een lunch.

Wij nodigen je graag uit om met ons en Ruud mee te discussiëren en kennis te nemen van de onderzoeksresultaten.

Voor wie?

Deze strategische sessie is bedoeld voor Raad van Bestuur, directie, (ICT)managers, zorgmanagers en teamleiders in de zorg.

Aanmelden

Selecteer een geldig formulier