Blog

4IP “viert tsezame” met WDZ het 60 jarig jubileum

21-08-2019 4IP
Namens 4IP feliciteren wij WDZ met het 60 jarig jubileum!

De jeugd heeft de toekomst! Daar zijn wij ons terdege van bewust. De ICT markt is continu in beweging en de ontwikkelingen en vernieuwingen volgen elkaar in rap tempo op. Ook op maatschappelijk gebied is het van belang dat de jeugd een toekomst geboden wordt. Het verenigingsleven speelt hierin een belangrijke rol. Sportverenigingen zorgen voor een stukje lichamelijke opvoeding, maar zorgen veelal voor plezier en vrijheid voor jong en oud.

Voetbalvereniging WDZ uit Bocholtz is daar een uitstekend voorbeeld van. 4IP Solutions zorgt voor de verbindingen binnen organisaties en deze parallel is door te trekken richting WDZ. De club verbindt jong en oud binnen de regio. 4IP’er René Jorissen is al geruime tijd lid van WDZ. In het verleden als actief en tegenwoordig als passief lid.

Voetbalvereniging WDZ viert in 2019 haar 60-jarig bestaan onder de naam WDZestig. Vanuit 4IP hebben we het genoegen om als sponsor het jubileumfestival in augustus te mogen ondersteunen.

Namens 4IP feliciteren wij WDZ met het behalen van deze mijlpaal. 4IP “viert tsezame” met WDZ en daarbij wensen we iedereen veel plezier tijdens het jubileumfestival!

Check https://www.wdzestig.nl voor meer informatie.