Blog

Aruba Partner Ambassador Symposium 2019

’s Avonds de kinderen een extra knuffel geven, want je gaat ze een week missen. Midden in de nacht uit bed, koffie, koffer en laptop in de auto en op naar Schiphol. Bestemming: San Francisco. Om precies te zijn Santa Clara, Californië, voor het Aruba Partner Ambassador (PA) Symposium 2019.

Voor de tweede keer heb ik voorrecht om deel te nemen aan dit symposium, gehouden op het hoofdkantoor van HPE Aruba. Het Aruba Partner Ambassador programma is opgezet als erkenning voor partners met Expert certificeringen en hoge kennis en kunde van het Aruba Mobile First platform.

Tijdens het PA Symposium worden meetings met, en presentaties gehouden door, de Aruba Global Product Line Managers. Je krijgt direct inzicht in de laatste ontwikkelingen, visies en roadmaps op hard- en software. Verder wordt door Aruba aandachtig geluisterd naar feedback en advies vanuit de selecte groep Partner Ambassadors wereldwijd.

Wederom kan ik concluderen dat het Symposium meer dan geslaagd is. De verstrekte informatie omtrent het wireless, switching en security portfolio, de roadmaps voor Aruba Central en SD-Branch, de hands-on labs, meetings en de toespraak van “Co-Founder and President” Keerti Melkote tonen aan dat het Partner Ambassador programma zeer serieus wordt genomen voor Aruba.

Ook als Aruba Expert aan de slag bij 4IP Solutions of meer weten of het Aruba portfolio? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Rene Jorissen
Solution Specialist