Vacature

Netwerk Consultant

De job
Als Netwerk Consultant binnen 4IP ga je infrastructuur gerelateerde werkzaamheden uitvoeren projectbasis bij toonaangevende klanten. Je bent dan ook als geen ander op de hoogte van de nieuwste oplossingen op connectivity gebied. Deze kennis ga je toepassen in technisch hoogwaardige IT omgevingen en draag je over aan onze klanten. Je bent de steun en toeverlaat van vaste klanten voor Advies, Sparring en Kennis (ASK). De omgevingen zijn over het algemeen tussen de 200 en de enkele duizenden werkplekken. Je onderhoudt je eigen vakkennis en kunde en draagt deze met plezier uit naar je collega’s. Optimale klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij jou en je bent ook altijd op zoek naar nieuwe opportunities!

4IP houdt zich bezig met alle onderdelen van de netwerkomgeving die gerelateerd zijn aan IP communicatie. Daarin worden ook alle raakvlakken met servers, applicaties of andere systemen meegenomen. Onze diensten bestaan uit IP consultancy, draadloze netwerken, netwerk audits, netwerk-ready scans voor voice en/of video-toepassingen, 24/7 support diensten en projecten (advies & engineering).

Jouw achtergrond
HBO werk- en denkniveau, algemene HBO ICT-opleiding
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in middel- tot grote omgevingen
Vendor certificeringen (recent)
Professional level gecertificeerd in eigen discipline
Je beschikt over brede technische diepgang
Bereid tot het volgen van opleiding, training en verdere technische specialisatie
In het bezit van rijbewijs B en bereid tot reizen
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
Je bent een teamplayer met leidinggevende eigenschappen

Over 4IP
4IP is een kleine, informele organisatie binnen Ictivity. Met een hecht team van 20 medewerkers maken wij ons hard onze klanten optimaal te bedienen. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief! Als je bij 4IP komt werken ga je aan de slag bij een persoonlijk betrokken organisatie! Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. In ons eigen opleidings/trainingscentrum is het mogelijk om je kennis en skills te verbeteren en certificaten te behalen. Dat maakt dat je snel kunt groeien!

Wat bieden wij?
• Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Laptop en telefoon, mogelijkheid om af te stemmen op eigen wensen
• 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen
• Jaarlijks flexbudget (ruime keuze om te besteden)
• Auto van de zaak
• Werken met de nieuwste technieken
• Volgen van kennissessies intern
• Informele werksfeer, vrijdagmiddag borrels, jaarlijkse uitjes en teamactiviteiten
• Werken binnen een no-nonsense cultuur
• Innovatie, slim werken en vooral veel plezier!
• Werken bij een persoonlijk betrokken organisatie
• Eigen opleidingscentrum, ook voor afname examens

Ben je enthousiast geworden en zou je graag eens met ons in gesprek willen? Dan komen we graag met je in contact! Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin van Houts (General Manager 4IP) of Erik Derijks (Corporate Recruiter) op 088-4284888.

Ik wil graag solliciteren naar deze functie

Sollicitatieformulier
Maximale uploadgrootte: 134.22MB
4IP verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om je sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We verwijderen persoonsgegevens in elk geval na afloop van de onder het toepasselijk recht geldende maximale bewaartermijn. Je kunt 4IP op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen, of de toestemming in te trekken. Tevens heb je het recht op inzage en correctie van jouw gegevens. Meer informatie vind je in de Privacy Statement van 4IP.