Onafhankelijke ICT consultancy

Uw bedrijfsvoering naar een hoger plan tillen door uw it-omgeving optimaal in te richten. De specialisten van Ictivity weten hoe u dat voor elkaar krijgt en helpen u daar graag bij. Wij geven u grip op morgen.

Een gedreven groep mensen met passie voor IT, een gezonde drang naar vooruitgang en de wil om een ander te helpen. Dat is Ictivity in een notendop. Sinds 1998 helpen wij bedrijven om het beste uit hun ICT te halen.

Wij geloven dat waardevolle oplossingen niet perse duur hoeven te zijn. En doordat wij onafhankelijk opereren, hebben we er geen belang bij om u prijzige pakketten of leveranciers aan te smeren en te profiteren van marges. Liever werken we naar een oplossing toe die uw bedrijf echt verder helpt.

We nemen uw vraagstuk serieus. En daarom betrekken we u volop in onze denkpatronen en de daaruit voortvloeiende processen. Want we zien de kwaliteit van uw oplossing als iets dat we samen met u realiseren. En altijd zorgen we ervoor dat u één vast aanspreekpunt heeft. Zodat u grip houdt op uw zaak.

Meer dan honderdtwintig professionals op het gebied van advies, ICT consultancy, detachering, managed services en training staan klaar met vakkundige kennis. Met onze vestigingen in Eindhoven en Amsterdam, zijn we altijd in de buurt. Bovendien profiteert u van de expertise en dienstverlening van alle andere onderdelen binnen De Ictivity Groep, zoals technische specialisten, consultants, adviseurs, projectleiders en ons eigen opleidingscentrum.

 

Ictivity Eindhoven                              Ictivity Amsterdam